PLNIn stock

ul. Piekarska 16
54-067 Wrocław

Dopisek:
Konferencja "Rodzinny Czas chwały"

Czas Chwały, Armia Dzieci oraz Fundacja 24/7 wspólnie zapraszają na konferencję!

MIEJSCE
Sala KUL
Collegium JPII
piętro X sala 1033
al. Racławickie 14 20-950 Lublin

CZAS
  • 2-3 luty 2013

KOSZT KONFERENCJI
Ceny biletów do 20.01.2013:
  • Osoba dorosła: 65,00 PLN
  • Dziecko 12-18 lat: 25,00 PLN
  • Rodzic z dziećmi do12 lat: 80,00 PLN

Ceny biletów po 2.01.2013:
  • Osoba dorosła: 75,00 PLN
  • Dziecko 12-18 lat: 35,00 PLN
  • Rodzic z dziećmi do 12 lat: 90,00 PLN

Ze względu na ograniczoną ilość miejsc zachęcamy do sprawnego podjęcia decyzji w kwestii uczestnictwa w konferencji.

Kontakt w sprawie zakupu biletów:
  • 509 227 072
  • 509 227 071
  • 501 447 488

PROFIL KONFERENCJI

Zapraszamy rodziny, oraz ludzi zajmujących się formacją młodego pokolenia, na niezwykłe wydarzenie w Lublinie - Rodzinny Czas Chwały!

Już 2 lutego przyjedzie do Polski Lenny LaGuardia, członek ścisłego grona przywódczego IHOP-KC, oraz dyrektor Posługi Wyposażania Dzieci i
Młodzieży (Children's Equipping Center - CEC).

Jako dorośli stoimy przed poważnym wyzwaniem, jakim jest wychowywanie nowego pokolenia, które będzie otwarte na działanie Ducha Świętego i odważne w byciu świadkiem żywego Boga.
Żeby to osiągnąć potrzebujemy doświadczenia i mądrości, a co za tym idzie skutecznych narzędzi do budzenia wiary u młodych ludzi. Lenny od ponad 20 lat wyposaża, umacnia i mobilizuje dzieci, młodzież oraz liderów do posługi wśród dzieci.
Swoim doświadczeniem i mądrością będzie dzielił się z uczestnikami Rodzinnego Czasu Chwały w Lublinie.

Na konferencji uwielbienie będzie prowadziła Armia Dzieci a dla chętnych posługę proroczą - Fundacja 24/7.

Przyjdźcie, aby ten czas mógł stać się początkiem nowego przebudzenia wśród młodego pokolenia w naszym kraju.

NAUCZYCIEL

Lenny LaGuardia - od ponad dwóch dekad służy wraz z żoną Tracey poprzez wyposażanie, umacnianie i mobilizowanie młodych ludzi, rodziców oraz liderów do posługi wśród dzieci oraz ich prowadzenia. Lenny jako mówca i nauczyciel zapraszany przez liczne organizacje i kościoły przekazuje z niezwykłą pasją kluczowe strategie mające na celu doprowadzenie dzieci oraz młodych ludzi do osiągnięcia pełni w Chrystusie i chodzenia w mocy Ducha Świętego. Jest członkiem ścisłego grona przywódczego IHOP KC i dyrektorem Posługi Wyposażania Dzieci i Młodzieży (Children's Equipping Center - CEC).

Wrocław24Fundacja24/7Fundacja24/7PolishStreetGoogle